Επαγγελματικά και με ευθύνη, υψηλή ποϊότητα υπηρεσιών.
Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές.
Στην Υγειονομική Solutions κάθε πρόγραμμα υγειονομικών εφαρμογών, απεντόμωσης, μυοκτονίας είναι ξεχωριστό και σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη.
Προγράμματα εφαρμογών για επαγγελματικούς χώρους.
Σύμφωνα με προδιαγραφές ISO:22000 και HACCP από πιστοποιημένο επιθεωρητή.
Αναλαμβάνονται εφαρμογές σε επαγγελματικούς χώρους Βιομηχανίες τροφίμων, Αποθήκες,Super market, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, καφετέριες, κέντρα διασκέδασης κτλ.
Οικολογική καταπολέμηση.
Η οικολογική καταπολέμηση περιλαμβάνει απεντόμωση για έρποντα έντομα (όπως μυρμύγκια, κατσαρίδες και κοριούς), χωρίς τη χρήση χημικών σεσκευασμάτων με ειδικά μηχανήματα.

Λίγα λόγια

Η Υγειονομική Solutions δραστηριοποιείται στην οργάνωση και υποστήριξη προγραμμάτων υγειονομικής προστασίας  με σκοπό  την καταπολέμηση, τη πρόληψη και τη προφύλαξη από κάθε είδους παράσιτα.

περισσότερες πληροφορίες

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Υπηρεσίες που συνδυάζουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Εφαρμογές απολύμανσης, μυοκτονίας, απεντόμωσης και υπηρεσίες συντηρήσης - αναγομώσης πυροσβεστήρων.

περισσότερες πληροφορίες

Χώροι εφαρμογών

Πακέτα εφαρμογών για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους προσαρμοσμένα σε κάθε περίπτωση. Ειδική μέλετη και σχεδιασμός σύμφωνα με τις ανάγκες που παρουσιάζονται.

περισσότερες πληροφορίες

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

espa